De selectie van Ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko dames 1 is sterk verjongd. Na de komst van libero Lieke Hilgenberg en diagonaal Juliet Huisman komt ook dit seizoen Wieke Brons het team van trainer/coach Henk Goor versterken.
Wieke is afkomstig van Set-Up’65, waar zij afgelopen seizoen deel uit maakte van de selectie van het eredivisieteam. Wieke treft met Lotte Kuipers en de eerder genoemde Lieke en Juliet leeftijdsgenoten aan. Door een schouderblessure moest zij destijds stoppen bij Jeugd Oranje. De technische staf van Ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko is erg benieuwd naar haar ontwikkeling. Wat zij tot nu toe heeft laten zien, stemt tot tevredenheid. Haar aanvalskracht geeft extra mogelijkheden aan de buitenkant.

Door het stoppen van Emmy Heerdink en het vertrek van Daphne Giesselink komen er onverwachts veel plaatsen op het midden vrij. Het is dan ook een compliment voor de jeugdopleiding van Ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko dat de open gevallen plaatsen ingevuld worden door meiden uit eigen gelederen. Uit het 2 e team stoomt Britt Roeleveld door. De huidige 17-jarige heeft tal van mogelijkheden en leert snel. Verder komt de 16 jarige en 1.90 m lange Tippy Rolink het team versterken. Zij maakt een enorme sprong vanuit het 4 e team door naar de Topdivisie.

De talenten dienen zich nadrukkelijk aan bij de Denekampse vereniging. Dat betekent dat jeugdige speelsters Fleur Blokhuis, spelverdeelster, 17 jaar, Demi Bodde, passer/loper, 16 jaar en libero Iris Blokhuis, ook 17 jaar, verder opgeleid gaan worden om deel uit te gaan maken van het Topdivisieteam. De komst van al het jeugdige talent zorgt er voor dat de gemiddelde leeftijd daalt naar 19 jaar. Er kloppen steeds meer jeugdige talenten op de deur bij de prestatieteams van
Ikwilvanmijnautoaf.nl/Devoko.  Er ontstaat steeds meer druk van onderuit. Het is aan de technisch staf om al die potentie om te zetten in een goede prestatie. De wil is er, het plezier straalt er van af, het is nu een kwestie van progressie maken.