Afgelopen zaterdag waren de leden van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo in grote getale in de sporthal Dorper Esch aanwezig bij de ‘aftrap’ van de volleybalplaatjes actie. Door de grote belangstelling kan deze actie die in samenwerking met PLUS Jan ter Steege word gehouden nu al als zeer geslaagd worden beschouwd.

“Dit is jullAftrap volle tribunesie eigen volleybalplaatjes verzamelalbum. Het album waar je alle volleybalhelden van DeVoKo in kunt plakken met de plaatjes die je bij PLUS Jan ter Steege kunt sparen. Een uniek en bijzonder verzamelalbum waar je later met veel plezier nog eens in kunt bladeren”  aldus voorzitter Vincent Blokhuis bij de uitreiking. “Dankzij de steun van PLUS Jan ter Steege, de sponsoren, fotografen Arie Kwast en Daniëlle Monninkhof en adverteerders in dit boek, kunnen wij je dit album gratis aanbieden.”

Jan ter Steege was zeer tevreden over samenwerking met de vereniging en blij verrast door de grote opkomst.  “Een volleybalplaatje heeft iets magisch! Iedere keer is het weer spannend welke plaatjes in het pakje zitten. Zit jij er zelf in? Of is het één van je teamgenoten of misschien wel een speler of speelster van het eerste team? Je krijgt vast ook wel eens dubbele plaatjes en dan gaat het er natuurlijk om met wie je kunt ruilen en hoe snel jij je favoriete teams compleet hebt. Het resultaat is uiteindelijk een compleet album en dat is een herinnering die je je hele leven bewaart”, aldus de supermarkteigenaar. Hij wenste allen dan ook veel spaarplezier.Aftrap uitreiking zoeken en plakken 1

Samen met Vincent Blokhuis reikte hij de eerste 2 albums met een zakje foto’s uit. Speciaal hiervoor ware het jongste lid, Denise Scholte Lubberink (6 jaar) en het oudste lid Jos Groener (65 jaar) uitgenodigd. Na deze uitreiking werden de albums en zakjes foto’s uitgedeeld aan de overige leden. Onmiddellijk hierna werden de eerste foto’s geplakt en geruild. Meer foto’s zijn verkrijgbaar bij PLUS supermarkt Jan ter Steege.

De opbrengst van deze actie is gebruikt voor het aanleggen van twee beachvolleybalvelden. Op deze wijze wordt de volleybalsport door de vereniging nog meer gepromoot.