Ikwilvanmijnautoaf/Devoko Dames 4 moest vrijdag 23 januari thuis spelen tegen Saasveldia Dames 2. De uitwedstrijd was een zwaar bevochten wedstrijd die we met 3-1 hadden gewonnen. Twee sets met maar 2 punten verschil dus dat laat zien hoe close het was en zwaar dus!! Voor deze wedstrijd dan ook maar even Sander Nijhuis als coach geregeld en die had er zin in. We gaan voor een dikke winst!!
Marieke en Aniek stonden als klapvee langs de kant, eentje was herstellende van de griep en de ander was te grazen genomen door de kaakchirurg. Bianca was er ook niet, maar had leukere dingen te doen, genieten in Rotterdam van de vrienden van Amstel Live. En dan hadden we natuurlijk onze kleine pikkemaat fans op de tribune, schreeuwen bij elk punt en vooral bij de goede serve beurt van mama. Zo, dat was een lange introductie, want over de wedstrijd is niet veel te vertellen. Het liep als een trein en we hebben met 4-0 gewonnen. Gezien de set standen was het elke set hetzelfde plaatje.
25-16
25-17
25-17
25-15
Maar dat was niet helemaal zo!
In de eerste set begonnen Els, Jasmijn, Claudi, Rian, Kim G en Anke. Het spelletje liep meteen lekker en we scoorden mooie punten en waren goed aan het verdedigen.
In de tweede set geen wijzigingen in het opstelling en ook niet in ons spelletje. Met het spelen van een lekker potje volleybal wonnen we deze set ook.
In de derde set begon het toch even moeilijk te worden. We hobbelde achter de feiten aan, maakten eigen fouten en scoorden de punten niet. En onze kleine fans waren weg, lag het daar aan??
We keken tegen een achterstand aan. Sander nam een time out en vertelde ons even wat we wel en niet moesten doen. Nadat we dit goed in onze oren hadden geknoopt, gingen we het veld weer in en wisten we dat er wat moest veranderen en dit gebeurde ook. We krabbelden terug en konden ook de derde set winnend afsluiten.
De vierder set was een kopie van de eerste en tweede en was een lekker potje volleybal.

Of we aanstaand weekend spelen tegen Vosta Dames 1 of dat dit in februari gaat worden is nog niet bekend. Woensdag gaan we in ieder geval weer lekker trainen!