Zaterdag 6 oktober heeft TiMax/DeVoKo DS 1 gespeeld tegen KapMakelaardij/SSS DS 1. De basis in de eerste set was: Iris Blokhuis, Laura Behrens, Fleur Blokhuis, Britt Roeleveld, Merle Roetenberg, Jenne Morsink en Aileen Knippers. In deze set begonnen we meteen aan een sterk spel. We lieten SSS niet in hun spel komen, door een goede servicedruk. Ook aanvallend werden er veel punten gescoord. Hierdoor kwamen we gelijk op voorsprong en hebben we deze set winnend afgesloten met 25-15.

In de tweede set begonnen we weer met dezelfde basis als in de eerste set. Het verloop van deze set was precies hetzelfde als in de eerste set. Er werd goed verdedigd en ook aanvallend werden er veel punten gescoord. Met name Laura Behrens kwam er aanvallend goed doorheen. Deze set werd weer winnend afgesloten met 25-18.

In de derde set werd er weer begonnen met dezelfde zeven. Ook deze set werd weer sterk begonnen. De aanval liep weer lekker en was Aileen Knippers goed op dreef op de mid positie. Deze set werd weer afgesloten met een winst van 25-14. In de vierde set kwamen er wat aanpassingen in de opstelling. Pien Baalhuis kwam er in voor Fleur blokhuis, en Joanne Brilhuis kwam er in voor Jenne Morsink. Ook met deze basis werd er goed gespeeld. Ook in deze set was er een goede servicedruk en werd weer winnend afgesloten met 25-16. Al met al hebben we een hele goede wedstrijd gespeeld en hebben we de volle vijf punten gepakt. Nu staan we op een gedeelde tweede plek samen met Wevo 70 DS 1, KapMakelaardij/SSS DS 1 en Lutheria DS 1 met tien punten uit drie wedstrijden.

De volgende wedstrijd wordt  zaterdag 13 oktober om 16.30 uur gespeeld in Rijssen. Onze eerstvolgende thuiswedstrijd is op zaterdag 27 oktober om 17.30 uur tegen FYSIO Eibergen Boemerang DS 1. We hopen dat jullie ons dan weer hard komen aanmoedigen!

Tekst Joanne Brilhuis