Afgelopen zaterdag heeft dames 1 het personeelsfeest van onze hoofdsponsor ikwilvanmijnautoaf.nl opgevrolijkt met een beach clinic. Ondanks dat de dames al volop bezig zijn met de voorbereiding voor volgend seizoen, onder begeleiding van de nieuwe trainer Henk Goor, werd er met veel plezier tijd vrijgemaakt voor deze beach clinic.

beachclinic DS1-3Zaterdag 13 juni om 17:00 uur werd de eerste bal gespeeld in het  Lutterzand. Het zonnige weer en deze schitterende locatie zorgde samen met de fanatieke deelnemers voor een geweldige sfeer. Met een eerste groep van ongeveer 20 personeelsleden werd er eerst getraind en geoefend om daarna het geleerde in de praktijk te brengen. Om 18:00 werd dit herhaalt voor nog een groep van ongeveer 20 personeelsleden. Hoewel het in eerste plaats voor de “fun” was, was dit aan het spel niet te zien. Aansluitend werd nog ruimschoots nagenoten tijdens de barbeque.

Beachclinic DS1-2

Beachen is toch wel iets anders dan volleyballen in de zaal. Dit ondervonden ook de dames. Het beachvolleybal is erg populair, zeker nu het WK van 26 juni t/m 5 juli in Nederland wordt gehouden. Om het beach volleybal verder te promoten beschikt de vereniging sinds kort ook over twee eigen Beach velden. Daarnaast wordt er tijdens het zomerfeest een groot beach toernooi georganiseerd. Opgave hiervoor is nog steeds mogelijk via http://www.beachvolleybaldenekamp.nl

 

Beachclinic DS1-4