Vol goede moed werd er aan de wedstrijd begonnen.
In de eerste set nam TiMax/DeVoKo de voorsprong, waarna het even later gelijk op ging. Rivo was aan de sterkere kant en won de eerste set dan ook met 21-25.
De tweede set waren de teams aan elkaar gewaagd. Zowel de gastvrouwen als Rivo scoorden haar punten, maar wisten niet uit te lopen. Op het einde wist weer Rivo de set binnen te halen.
De derde set verliep voor de Denekampse dames een stuk beter. Geen enkele keer werd in deze set de voorsprong uit handen gegeven. Dit resulteerde dan ook in een 25-18 overwinning.
Het overwinningsgevoel duurde echter maar even, want na kort voor te hebben gestaan in de vierde set, leek het gebeurd te zijn. Rivo scoorde 8 punten op rij en gaf de set niet meer weg. De wedstrijd resulteerde in een 3-1 overwinning voor Rivo.