Ikwilvanmijnauroaf.nl / DeVoKo wacht na vijf wedstrijden nog op de eerste zege. De ploeg van Henk Goor, rode lantaarndrager,  kon in Apeldoorn bij SV Dynamo geen potten breken . Enig herstel was er na de 25-12 in de eerste set, maar de 25-20 en 25-22 waren bij lange na niet voldoende om de Super Saturday van de SV Dynamo dames te bederven.

Op de mooie zonnige zaterdag speelden de dames van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo tegen Dynamo uit Apeldoorn. Eenmaal aangekomen in Apeldoorn kwamen de eigen gemaakte pasta salades weer tevoorschijn en zo maakten het team zich klaar voor de wedstrijd. De kleedkameropdracht was besproken, Juliët Huisman was duidelijk in haar sas met de go-pro, kortom de sfeer was goed!

De Denekampers kwamen goed uit de startblokken. Laura Behrens zorgde met haar serve voor een voorsprong van 7-5. Dynamo lieten de dames niet verder uitlopen en met name de diagonaal  Laure was in het begin een ware plaag voor ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. Juliët Huisman had een goed antwoord met een heerlijk killblock en wist zo de stand op 11-12 te zetten. Vanaf dat moment slopen de fouten erin, en pakte Dynamo het initiatief. Dit kwamen de gasten niet meer te boven en de eerste set werd met 25-12 verloren.

De tweede set begon wederom goed. De pass, onder leiding van Lieke Hilgenberg, lag uitstekend waardoor spelverdeelster Fleur Blokhuis de opdracht kreeg veel over mid te spelen. En dit had resultaat. Amke Blokhuis en Britt Roeleveld haalden in deze set een 100% score. Via 7-7 liep Dynamo iets uit naar 9-11. Toch kwam DeVoKo we weer goed terug, en wist Lotte Kuipers 16-15 op de borden te zetten. Dat ook een libero een punt kan scoren, werd ook duidelijk. De stand op dat moment was 18-19. Tot dat moment was er nog geen vuiltje aan de lucht. Dynamo wist echter een gaatje te slaan en de Denekampers konden aanvallend geen potten meer breken. Dit resulteerde in een verlies van 25-20.

De derde set pakten de dames uit Apeldoorn een kleine voorsprong. Maar door aanvallende scores van Anouk Heemstra, Amke Blokhuis en Britt Roeleveld werd de stand terug gebracht naar 14-14. Tot 20-20 ging de strijd gelijk op, daarna lag het initiatief weer bij Dynamo en konden de dames het niet bolwerken, hetgeen resulteerde in een 25-22 set verlies.

Ten opzichte van vorige week was het spel een stuk beter, maar helaas een beloning met punten bleef nog uit. Hard blijven werken, elke week beter worden, dan komen de punten vanzelf. Volgende week speelt het team thuis in de Dorper Esch om 18:00 uur tegen Utrecht. Graag tot dan!!