DeVoKo heeft met ingang van het nieuwe seizoen ook een nieuwe kledingsponsor, Craft! Sportkleding die staat voor kwaliteit en comfort. Een mooie deal die is gerealiseerd door de Materialen Commissie, de Sponsor Commissie van DeVoKo en onze sponsor Golbach Sport. Met de nieuwe kledingsponsor, gaan we ook Craft kleding dragen bij de wedstrijden en hebben we de mogelijkheid om zelf inspeelshirts en hoodies te bestellen. Echter gaan we de nieuwe wedstrijdshirts gefaseerd invoeren. We vertellen je hieronder graag iets meer informatie over de sportkleding, de kledingvoorschriften en het aanschaffen van kleding.

 

Wedstrijdshirt:

Elk competitie spelend lid krijgt van DeVoKo een wedstrijdshirt in bruikleen. Wees hier zuinig op. En past het shirt niet meer of stop je met het spelen van wedstrijden stuur dan een mail naar materialen@devoko.nl, zodat het shirt geruild of ingeleverd kan worden.

 

Zwart wedstrijdbroekje:

Tijdens wedstrijden is het verplicht om een zwart broekje te dragen, vanaf nu bij voorkeur van Craft. Als je nog goede zwarte broekjes hebt van een ander merk, is dat ook prima, maar wil je een nieuw broekje aanschaffen, koop dan bij voorkeur een Craft broekje.

Via de Materialencommissie kun je broekjes passen en bestellen (materialen@devoko.nl). Er zijn korte hotpants te koop en wat langere broekjes. De kosten daarvan variëren (afhankelijk van model en kwaliteit) van € 19,95 tot € 29,95. Elk lid dient deze zelf aan te schaffen.

Inspeelshirt:

Veel teams hebben een inspeelshirt. Echter dit is niet verplicht. Met het nieuwe contract met Craft hebben we nu ook de mogelijkheid om tegen een mooie prijs inspeelshirts te kopen mét bedrukking. Als vereniging hebben we gekozen voor een zwart inspeelshirt, dit willen we voor iedereen gelijk houden. Reden hiervoor is om eenheid binnen de vereniging te creëren en om te voorkomen dat leden ieder jaar een ander shirt moeten aanschaffen omdat het nieuwe team een andere kleur heeft.

De voorgeschreven zwarte Craft shirts kun je bestellen en passen via de materialencommissie (materialen@devoko.nl). Kosten zijn voor zowel mini’s, junioren als senioren € 17,95 (incl bedrukking). Je naam komt dan voorop het shirt te staan en het logo van DeVoKo op de rug.

Hoodie:                                                                                                                                          

Steeds vaker krijgen we de vraag naar hoodies (truien met capuchon). Ze zijn mooi, lekker warm en dragen fijn. Vanuit de vereniging kun je nu ook hoodies kopen via de materialencommissie. Deze zijn niet verplicht, maar misschien wel fijn om te dragen voor en na de wedstrijd. Mocht je een hoodie willen aanschaffen dan is er een donkerblauwe hoodie van Craft. Hiervoor is wederom gekozen om eenheid binnen de club te behouden. De hoodie kost € 34,99 voor junioren (maat 122-164) en € 39,99 voor senioren (dames en heren, maat XS t/m 3XL) en is te bestellen via de materialencommissie (materialen@devoko.nl).  Dit is inclusief bedrukking van je naam op de voorkant en het DeVoKo logo op de achterkant.

 

Tas:

Ieder team krijgt een sporttas van de vereniging voor de teamshirts. Deze tas heb je als team in bruikleen. Ga zorgvuldig om met de tas en de kleding van de vereniging. Maak afspraken over het gezamenlijk wassen van teamshirts. Was de kleding zoals op het waslabel staat. Kleding mag niet in de droger in verband met de bedrukking en behoud van elasticiteit!

 

Kapot, kwijt, vragen?

Is er wat kapot/kwijt van de kleding/tas die je van de vereniging te leen hebt meld dit dan zo snel mogelijk bij de materialencommissie. Zij ondernemen dan actie en zo kunnen eventuele kosten zo minimaal mogelijk blijven. Ook graag een bericht sturen als bijvoorbeeld de bedrukking losraakt.

Bij kwijtraken van ballen, tassen, kleding of iets wat stuk is door nalatigheid, geldt het boete reglement. Dit kun je vinden op de website www.devoko.nl.

De Materialencommissie

(materialen@devoko.nl)