Dag allemaal,

Bij deze is de concept teamindeling voor het seizoen 2024-2025 bekend. Klik hieronder op de leeftijdscategorie om het te bekijken.

 

Concept teamindeling: senioren

Concept teamindeling: A- en B-jeugd

Concept teamindeling: C-jeugd

 

Bij het maken van de concept teamindeling is er gekeken naar de volgende aspecten (in willekeurige volgorde):

  • Inzet en motivatie.
  • Welke positie staat hij of zij in het veld. Jullie zullen begrijpen dat het geen zin heeft om bijvoorbeeld met vier mids of drie spelverdelers een team te beginnen.
  • Enkelen hebben te kennen gegeven als vriendinnen bij elkaar te blijven. Het valt niet mee om dit voor ieder voor elkaar te krijgen.
  • Ontwikkeling qua volleybalvaardigheden.
  • Toekomstige ontwikkeling.
  • Belastbaarheid qua training. Voor de C-jeugd proberen we nog steeds 2x training in de week te garanderen. Voor de B-jeugd kunnen we dit helaas niet voor alle teams realiseren.

Uiteraard kunnen er vragen zijn aan de hand van de teamindeling. Vooral kort na publicatie is dit erg begrijpelijk. Probeer de teamindeling bij eventuele teleurstelling te laten bezinken en neem hier tijd voor. Blijf je toch met vragen zitten? Stel deze dan per mail en stuur ze naar tc@devoko.nl. We willen iedereen verzoeken om TC-leden niet persoonlijk te benaderen. Op die manier krijgt iedereen een goed en uitgebreid antwoord.

Het trainingsschema zal later deze week worden gepubliceerd. Afspraken over eventueel meetrainen met een ander team worden na de meivakantie gemaakt met trainers onderling. Hierover komt later dus meer duidelijkheid.