Met maar liefst 11 gewonnen wedstrijden van de in totaal 12 wedstrijden is TiMaX/DeVoKo Niveau 5 – team 4 trots kampioen geworden in de hoofdklasse A regio Oldenzaal. Wat een geweldige prestatie en wat waren de meiden blij! Tot en met de laatste wedstrijd bleef het spannend, maar met veel enthousiasme, focus en inzet werden ze onder toeziend oog van de meiden verdiend kampioen. Gefeliciteerd meiden, superknap gedaan!

Met de geweldige pasballen van Sophie, de mooie setups van Kyra, de fantastische duikballen van Janne, de goede opslagen van Fenne en met de altijd perfect geplaatste ballen van Carlijn was dit team te sterk voor elke tegenstander. Door dit goede samenspel, de enthousiaste coaches en de erg leuke sfeer in het team hebben ze een hele leuke competitie gespeeld.

Op de laatste wedstrijddag op zaterdag 15 december werden de meiden enthousiast aangemoedigd door de meegereisde families naar Rossum. Met de winst van de tweede set in de laatste wedstrijd was het kampioenschap een feit. Toch bleef het team doorgaan en toen ook de derde set in winst werd afgesloten kon het feest beginnen. Met sportkleding en champagne onder de douche, het was één groot feest! Na afloop terug naar het gezellige Sportcafé in de Dorper Esch. Daar schalde het ‘We are the Champions’ door de speakers. Felicitaties, cadeautjes, een blinkende medaille en een patatje na afloop maakte het kampioenschapsfeestje compleet. Stralende gezichtjes vol trots verlieten de sporthal en gingen huiswaarts. Onze toppertjes, Kyra Visscher, Fenne Wassink, Sophie de Vries, Janne oude Hendriksman en Carlijn Munsterhuis, knappe prestatie hoor meiden, gefeliciteerd!