De inschrijvingen starten komende vrijdag 17 mei om 19.00u!

Vorig jaar zat het seniorentoernooi in een recordtijd (binnen één dag) helemaal vol. Vermijd de wachtrij en schrijf je dan snel in! Het aanmeldformulier wordt gedeeld via de BST Beachvolleybal Denekamp socials (@beachvolleybaldenekamp op Instagram en Facebook) en via de website van TiMaX/DeVoKo.

‼️ Belangrijk ‼️
Gezien de grote belangstelling is bij het aanmelden de datum en het tijdstip van belang. Het aanmeldtijdstip wordt vastgezet op het moment dat het inschrijfformulier online is verzonden en de betaling is voldaan. De link voor de betaling vind je in het scherm nadat je de Google Forms hebt verzonden (dus het tweede scherm). Klik het inschrijfformulier dus niet gelijk weg als je de aanmelding hebt verzonden! Je moet het inschrijfgeld direct voldoen. Dit betekent dat je dit jaar niet op een later moment een mail met betaalinstructies ontvangt.

Het inschrijfgeld voor de jeugd is €17,50 per team en voor de senioren is het €37,50 per team. Verdere informatie rondom de inschrijving staat in het aanmeldformulier.

 

—– Verdere informatie voor de Jeugd en Mini’s —–

Mini-toernooi
Grandioos nieuws voor de allerjongsten onder ons! De mini’s keren terug! Zij verruilen de prachtige beachvelden van de Dorper Esch voor de gezelligste velden van het jaar. Zij spelen hun toernooi dit jaar dus s’ochtends vóór de senioren bij ons op het terrein van Zomerfestival Denekamp. Het mini-toernooi is alleen voor leden van DeVoKo. Zij hoeven zich niet in te schrijven voor het toernooi komende vrijdag. Afmelding verloopt via interne communicatie van DeVoKo. De teams bij het mini-toernooi worden door DeVoKo samengesteld. Speel je nog maar net in de C en wil je graag met niveau 6 meedoen? Dat kan! Meld je dan bij de organisatie van het mini-toernooi of stuur een mail naar activiteiten@devoko.nl. De mini’s betalen geen inschrijfgeld.

Jeugdtoernooi
De inschrijfcategorieën zijn dit jaar aangepast. Ze zijn nu als volgt:
•⁠ ⁠C-jeugd (12 tot en met 14 jaar)
•⁠ ⁠B- en A-jeugd (15 en 16 jaar)

Daarbij worden deze categorieën aangeboden als richtlijn. Je bent vrij je in te schrijven bij de categorie waaraan je wil deelnemen. Ben je bijvoorbeeld nog maar 11 jaar en wil je wel graag met de C meedoen? Dan is dat geen enkel probleem! Voor het jeugdtoernooi hoef je geen lid te zijn van TiMaX/DeVoKo of een andere volleybalvereniging. Daarbij is iedereen vrij om een eigen team samen te stellen. Je hoeft dus niet met je competitieteam te spelen, al mag dat natuurlijk wel. Teams bij het jeugdtoernooi worden niet door DeVoKo samengesteld.