Na 2 succesvolle seizoenen starten Kindercentrum Nijntje Pluis en ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo op 1 september 2015 gezamenlijk het 3e seizoen van nieuwe volleybal trainingen in het kader van buitenschoolse opvang. ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo heeft een wachtlijst voor de jeugd. Zoals wellicht bekend, is de toestroom van de jeugd tot onze vereniging groot. Kindercentrum Nijntje Pluis en ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo vinden het beiden belangrijk dat kinderen aan sport kunnen deelnemen en daarom gaat men verder met deze georganiseerde volleybaltrainingen, om ieder kind te kunnen laten sporten. Deze activiteit wordt georganiseerd op de dinsdagmiddag van 15.30 – ­16.30 uur in de sporthal Dorper­Esch. Tijdens deze sportactiviteit staat naast voorbereiding op de volleybalsport, vooral bewegen voorop. Voor het aankomende seizoen hebben al veel jongens en meiden zich aangemeld. Er is plaats voor 30 kinderen voor deze activiteit en momenteel zijn er nog plekken vrij. Dus wil jij graag volleyballen, meld je dan snel aan! De activiteit zal starten op dinsdag 1 september en vindt alleen plaats in de schoolweken, dus niet in de vakanties. Als kinderen zich hiervoor aanmelden betekent dit ook dat een kind hier elke week naar toe gaat, net zoals een kind elke week naar de volleybal gaat.

Kun je doorstromen naar een reguliere groep vanuit de sport en spel activiteit? Nee. De plaats op de wachtlijst bepaald wanneer uw kind wordt toegelaten tot de reguliere groep met de daarbij behorende trainingen.

Toekomstverwachting: Het is lastig om aan te geven hoe het één en ander zich verder ontwikkeld. De groepen zijn vol en er is in het algemeen weinig verloop. Het is uitgesloten dat ikwilvanmijnautoaf.nl/ DeVoKo iedereen kan plaatsen van de huidige wachtlijst. Door het instellen van een Sport & spel activiteit probeert men zoveel mogelijk kinderen te laten sporten.

Kosten: Voor de kinderen die op de dinsdagmiddag aanwezig zijn op de BSO van Nijntje Pluis, zijn er geen kosten aan verbonden. Kinderen die geen gebruik maken van de BSO op de dinsdagmiddag voor hun bestaat ook de mogelijkheid om deel te nemen aan deze Sport & spel activiteit. Voorwaarde is wel het kind gebracht en gehaald wordt naar en van de sporthal de Dorper Esch. De kosten zijn € 12.50 per maand, dit wordt via een factuur in rekening gebracht. Zijn kind(eren) niet bij de BSO, maar wil hij of zij wel graag meedoen aan deze leuke sport activiteit? De aanmelding verloopt dan via ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo. De kosten bedragen eveneens € 12.50 per maand, dit wordt via de factuur van de vereniging in rekening gebracht. De 1e keer is uiteraard gratis om te kijken uw kind(eren) het wel leuk vindt.

Aanmelden: Ieder kind dient zich voor dit seizoen opnieuw aan te melden. Het aanmelden en afmelden kan het hele jaar door, je betaald dus niet verplicht voor een heel jaar, maar per maand. Aanmelden kan bij Kindercentrum Nijntje Pluis of via leden@devoko.nl.

Op dit moment zijn er nog gesprekken gaande met Pardoes kinderopvang. Wellicht sluiten zij zich ook bij deze buitenschoolse sportactiviteit aan.

Fotocollage