Ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo wil op korte termijn met ouders/verzorgers van speelsters uit MC1 en MB1 in contact komen om hen te informeren over het technische beleid binnen de vereniging. Zij wil haar beleid en zienswijze met de ouders/verzorgers delen.
Graag wil de vereniging horen wat er goed gaat, niet goed gaat en wat er beter kan. De vereniging wil hier van leren en beter worden.

Ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo steekt veel energie (en geld) in de ontwikkeling van de jeugd. De sportieve ontwikkeling van de kinderen én die van de vereniging is van groot belang. Het kind moet zich thuis voelen en met plezier de activiteiten bij de vereniging bezoeken. De club is van mening dat men van elkaar kan leren en samen met de ouders/verzorgers de kinderen een maximale begeleiding kan bieden om dit te bereiken, reden waarom de vereniging het belang van deze bijeenkomst nog eens wil onderstrepen.
Van Ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo zal een afvaardiging van het bestuur, de technische commissie en trainers aanwezig zijn. De informatiebijeenkomst vindt plaats op

Donderdag 9 maart 2017 van 18:30-20:00 uur in de Dorper Esch.
 
Samen met veel plezier kwalitatief volleybal mogelijk blijven maken in Denekamp.
In de toekomst zullen vaker dergelijke bijeenkomsten worden gehouden.