Zoals jullie vast wel weten is het vorige week dinsdag goed gegaan in de commissie vergadering, waarbij ook een paar leden vDorperEschan verschillende verenigingen aanwezig waren.
Op 6 oktober is dan het moment dat er een definitief besluiten genomen gaat worden, alle tekenen wijzen erop dat het helemaal goed gaat komen.
Laten we dan ook samen van dit moment genieten na al die jaren van onzekerheid en strijd van vele 10-tallen mensendie hier mee bezig zijn geweest.

Het zou mooi zijn dat op dat moment zoveel mogelijk mensen(sporters/vrijwilligers) in de raadzaal/gemeentehuis aanwezig zijn. Laat het bomvol staan, dan laten we met zijn allen zien dat we betrokken zijn.

TUB Nieuw perspectief Dorper esch

Het bestuur wil dan ook aan jullie vragen om met je eigen team zoveel mogelijk mensen naar het gemeentehuis te komen. Kinderen, ouders, leerlingen, actieve leden, vrijwilligers en wie dan ook graag iets met sport doet. Spreek je teamleden aan om samen meer mensen direct aan te spreken om te komen, zusjes, broertjes, buren, familie vragen om mee te gaan. Iedereen heeft wel iets met Dorper Esch. Laten we tonen dat sportcomplex Dorper Esch belangrijk is voor ons.

Dinsdag 6 oktober 19:30 uur in het gemeentehuis dus……….