ALV uitgesteld en GEEN reseringen op tribune!
Vanaf nu worden er GEEN mensen meer toegelaten op onze tribune tijdens trainingen en wedstrijden. Ook kunnen er geen toeschouwers zitplaatsen meer gereserveerd worden via de website. Dit is voor onbepaalde tijd. We houden jullie op de hoogte over verdere ontwikkelingen. Laten we met ons allen de regels respecteren. Dit is de enige kans dat we onze geliefde volleybalsport nog mogen en kunnen uitoefenen.

UITZONDERING!
Ouders van bezoekende teams die meerijden worden gezien als begeleiding, zij mogen WEL op de tribune plaatsnemen. Echter maximaal 3 personen bij de ABC jeugd en maximaal 2 personen bij de CMV jeugd. En alleen met het dragen van een mondkapje. Hier zullen wij ook op toezien en dit gaan handhaven.

MONDKAPJESPLICHT
Het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes is vanaf 5 oktober verplicht. Dus ook in de Sporthal Dorper Esch. Daarnaast worden alle personen die naar binnengaan geregistreerd. Volg hiervoor de aanwijzingen.
Ook naar uitwedstrijden bevelen wij vanuit de vereniging ten zeerste aan mondkapjes te gaan dragen tijdens het vervoer.

ALGEMENE LEDEN VERGADERING
Deze wordt verschoven naar dinsdag 17 november 20.30 vergaderruimte Dorper Esch.
Aanmelden kan via secretariaat@devoko.nl
Mogen we fysiek deze vergadering tzt niet kunnen organiseren, dan zal het een online vergadering worden. We houden jullie op de hoogte.

Blijf gezond!
Groetjes Bestuur DeVoKo