Dit jaar organiseert volleybalvereniging Ikwilvanmijnautoaf.nl / DeVoKo voor het zevende jaar op rij het Beachvolleybaltoernooi van Denekamp. Net als voorgaande jaren organiseren we dit toernooi in samenwerking met het Zomerfestival Denekamp.

Het Beachvolleybaltoernooi vindt plaats op het terrein van het Zomerfestival. Na het grote succes van vorig jaar, met 70 deelnemende teams, hoopt de organisatie dit jaar op weer net zoveel deelnemende teams. De datum van het toernooi is zaterdag 2 juli. Het toernooi wordt gespeeld op 5 verschillende niveaus. Op alle niveaus wordt 4 tegen 4 gespeeld behalve op prestatie niveau, daar spelen de teams dit jaar voor het eerst 3 tegen 3. Senioren.

De verschillende niveaus zijn:

Prestatie (eerste klasse en hoger)
Volleyballers (tweede klasse en lager)
Recreatief (niet volleyballers)
Jeugd: Tot 14 jaar
Jeugd: 14 tot 17 jaar

De insteek is dat er op alle niveaus een heren/jongens en een dames/meisjes poule zal zijn.

Gemengde teams kunnen uiteraard ook mee doen, deze worden dan bij de heren ingedeeld. De kosten zijn voor senioren teams €25,- en voor de jeugd teams €15,- Voor dit toernooi is een speciale website gemaakt. Voor opgave aan dit super gezellige maar ook zeer fanatieke toernooi ga je naar deze website: www.beachvolleybaldenekamp.nl.
Aanmelden kan ook via de website van zomerfestival Denekamp.

Wil je alvast oefenen? Dat kan op de eigen beachvelden van de vereniging op het sportcomplex Dorper Esch. Voor meer informatie zie HIER .

Organisatie beachtoernooi 2016a

De organisatie van het beachtoernooi. Staand vlr. Marc Lohuis, Chantal Blokhuis, Vincent Blokhuis en Laura Nieuwhuis. Voor: Rob heinink en Mark Blokhuis.