Nog ruim 2 weken te gaan dan vliegen de ballen en het zand weer in het rond bij het beachvolleybaltoernooi tijdens de zomerfeesten van Denekamp. De organisatie hoopt op een kleine 100 teams (!). Daarmee is men al een heel eind op weg. Wil je dit fantastische toernooi niet missen ga dan naar beachvolleybaldenekamp.nl en meld je team nog aan.

Ook voor Mini’s!

Natuurlijk wordt er dit jaar ook weer een gezellig beachvolleybal toernooi georganiseerd voor de mini’s van ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo.  En jij bent daar toch ook bij! Zaterdagochtend 1 juli van 9.00 tot 11.30 uur, tijdens het Zomerfestival Denekamp op terrein ‘t Wubbenhof gaat het allemaal plaatsvinden. Graag om 8:45 uur aanwezig op het terrein, zodat om 9:00 uur gelijk kan worden begonnen met de wedstrijden.

Gezellig, sportief, enthousiast en natuurlijk met heel veel plezier! De organisatie gaan er vanuit dat alle mini’s komen! De mini’s worden ingedeeld in het team zoals ze afgelopen seizoen hebben gespeeld. Aanmelden hoeft niet, ze doen automatisch mee. Als je niet kunt, dan hoort de organisatie dat heel graag, zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Een informatiemail volgt naar alle ouders.

Tot 1 juli bij het Beach Volleybal!