Het is weer tijd voor de bakleverworst-en-bloedworst-actie! Tussen 16 oktober en 1 november hopen we zoveel mogelijk worsten te kunnen verkopen. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Dus ga langs je opa’s, oma’s, collega’s, leraren, ouders en buren en gooi je beste verkooppraatjes in de strijd. Dit alles voor onze clubkas en activiteiten. 

De ABC-jeugd, senioren en recreanten kunnen op donderdag 2 november tussen 18.30u en 20.30u de bestellijst inleveren. Voor de mini’s is dit op vrijdag 3 november tussen 16.00u en 18.00u. We staan voor jullie klaar in de vergaderruimte, bij binnenkomst gelijk links. 

Dit jaar kan er geen contant geld worden ingeleverd voor de worsten. Bij het inleveren van de bestellijsten is er een QR-code die gescand moet worden. Je boekt het bedrag dat jij hebt opgehaald digitaal over. Het overboeken naar TiMaX/DeVoKo gebeurt dus wanneer je de lijst inlevert. Zorg dan ook dat dit bedrag op je bankrekening staat. Leden van de activiteitencommissie zijn aanwezig en kunnen jullie hiermee helpen.

Bekijk de brief die je hebt ontvangen voor alle informatie. Vragen of onduidelijkheden? Mail naar activiteiten@devoko.nl.

Veel succes met de verkoop!