15-10-2017: Er zijn diverse verslagen toegevoegd aan de pagina over de Algemene Vergadering. Op dit moment ontbreekt alleen een verslag van de sponsorcommissie en de Technische Commissie.

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie mbt. deze vergadering.

Hierbij worden alle leden en ouders/verzorgers van jeugd-leden uitgenodigd voor het bijwonen van een Algemene Vergadering op maandag 16 oktober 2017 om 19:45 uur in het sportcafé Dorper Esch aan de Molendijk 14 in Denekamp.

Een belangrijke vergadering voor alle leden die het goed voor hebben met de vereniging!  Hoe staan WE er financieel voor? Waar zijn WE mee bezig? Wat gaat er goed? Wat kan er beter? Wat moet er veranderen? Kortom een bijeenkomst waarbij elk lid aanwezig hoort te zijn.

Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie mbt. deze vergadering. Hier zal ook steeds meer informatie worden toegevoegd.
Een belangrijke bijeenkomst dus voor alle leden die het goed voor hebben met de vereniging. Het bestuur legt verantwoording af en het beleid voor de komende jaren wordt gemaakt. Daarnaast worden hier de financiën besproken. Wordt de contributie verhoogd? Zorg dus dat je erbij bent!

CU op 16 oktober in de Dorper Esch……..