Traditiegetrouw sluit het vlaggenschip aan de heren kant het seizoen niet af in de zaal.
Afgelopen woensdag was er ruimte ingepland voor een gezamenlijk “Hochzeitsessen beim Landgasthof Am Wald-Eck in Nordhorn-Brandlecht”.

Sportief als de heren zijn werd de fiets gepakt en de reis over de grens naar Duitsland via de Vrijdijk gemaakt. Aangekomen Am Wald-Eck werd eerst een klein glaasje bier gedronken alvorens team-captain Peter Sanders meteen met de belangrijkste gebeurtenis van de avond begon, nl. de bekendmaking van de eindstanden in de diverse klassementen en de uitreiking van de bijbehorende bokalen.

HS1-afsluiting-1aIn de Rubriek ‘Tijdig aanwezig’ waren er 2 winnaars. Robert Heesink en Egon Kluitman waren het afgelopen seizoen 0 keer te laat! Erik olde Rikkert eindigde als laatste, hij was 5 keer te laat aanwezig.

Het klassement ‘Aantal keren afwezig’ werd glansrijk gewonnen door Robert Heesink. Hij presteerde het om maar liefst 16 keer afwezig te zijn. Die andere Robert (Rolink) werd laatste. Hij was maar 2 keer (van de 33) afwezig.

De winnaar van de ‘kleine bokaal’ voor de meeste gewonnen wedstrijden tijdens het afsluitende partijtje op de training was Rob Blokhuis. Ruim 2/3 van de door hem gespeelde partijen werd door hem gewonnen.

De laatste en meest precieuze bokaal, die van het ‘allround klassement’ [Aantal keren aanwezig en aantal gewonnen wedstrijden] werd een nek-aan-nek race tussen Frank Postel en Martin Kuipers. Martin won 17 partijtjes, Frank 16. Echter Martin was een keer vaker afwezig waardoor beiden eindigden met 86 punten. Het lot wees uiteindelijk Frank aan als winnaar.
Trots nam Frank (voor de 1e keer in zijn volleybal carrière) de bokaal in ontvangst.

Al met al waren de heren toe aan een 2e glaasje bier en was men erg hongerig geworden. Binnen werd een uitstekend Hochzeitsessen-menu naar binnen gerwerkt. Na een afzakkertje werd de terugweg aanvaard richting de Musketier waar op het terras van Dennis nog even werd nagekaart en de plannen voor het nieuwe seizoen werden besproken. O.a. naar de opening van het seizoen met BBQ en de wedstrijd tegen dames 1 wordt met veel plezier naar uitgezien.

Volgende week volgt de definitieve afsluiting met een wedstrijdje karten in Kartpark Emsbüren.

HS1-afsluiting-2a

Rob en Frank, de winnaars van de kleine en grote bokaal