Na een indrukwekkende periode van 7 jaar als trainer en assistent-trainer bij het 1e damesteam van TiMaX/DeVoKo, heeft Paul op de Weegh besloten om te stoppen als trainer/coach. 7 jaar geleden begon Paul als assistent-trainer aan zijn Dames 1 avontuur. Toen 2 jaar geleden de hoofdtrainer van toen, Henk Goor, vlak voor de start van het nieuwe seizoen alsnog vertrok, was hij degene die opstond om het team op te vangen en de op dat moment, sterk uitgedunde en erg jonge club meiden te leiden. Dat terwijl hij eigenlijk al had besloten te stoppen.

Iedereen zal het erover eens zijn dat er geen wedstrijd was in die 7 jaar, waarin Paul niet fanatiek en vastbesloten het onderste uit de kan haalde. Het team en de vereniging is Paul dan ook erg dankbaar voor al zijn jaren trouwe dienst en loyaliteit. Namens het team werd Paul bedankt voor alle mooie jaren door aanvoerdster Amke Blokhuis. Namens de vereniging was het Vincent Monninkhof die Paul uitvoerig bedankte.

Al die jaren trouwe dienst werden beloond met een prachtige laatste thuiswedstrijd, een gigantisch bierpakket, een boekje vol typische uitspraken, een bon van de plaatselijke slagerij (voor een BBQ met het hele team ;)) en natuurlijk met HANDHAVING IN DE TWEEDE DIVISIE!!!!!!!

Voor meer foto’s van de wedstrijd en het afscheid van Paul op de Weegh klik je HIER.