Vanmorgen is begonnen met de aanleg van 2 beachvolleybalvelden op de ligweide van het zwembad.  In overleg met de gemeente en de beheerder van het sportcomplex Dorper Esch is de meest zonnige plek uitgezocht en de vereniging heeft toestemming gekregen om hier een beachvolleybalvoorziening aan te leggen. Met de gemeente is afgesproken dat het een tijdelijke voorzien betreft die gebruikt kan worden totdat de ruimte voor andere doeleinden gebruikt moet worden. (1, 2, 3, 4, 5 jaar?)

Hans oude Ophuis is vanmorgen begonnen met egaliseren van de oppervlakte. Vandaag en morgen zullen 10 vrachtwagens hun lading zand (in totaal 130 kuub) storten, waarna dit netjes verdeeld zal worden over de hele oppervlakte van 23 x 20 meter.SAM_1265

Aangezien het dus een tijdelijke voorziening betreft worden de kosten zoveel mogelijk beperkt. Zo zal er gebruik gemaakt worden van gebruikte materialen, het wordt dus in ieder geval een duurzame voorziening. . . . .

De verwachting is dat de velden binnen 2 weken in gebruik genomen kunnen worden. De gebruiksregels zullen nog nader bekend gesteld worden. Deze zullen ook op de website gepubliceerd worden.