Het volleybalseizoen 2023-2024 is ten einde. Onze volleyballers laten elk jaar weer spel, kwaliteit en plezier zien waar we ontzettend trots op zijn. Zo ook weer dit seizoen, want wat zijn er veel kampioenen!

Vijf kampioensschalen bij de CMV

In de allerjongste groep, niveau 1, zijn er maar liefst twee teams kampioen! Niveau 1 team 1 (N1-1) en N1-2 hebben de eerste plek weten te veroveren in hun competitie. Super goed gedaan! In de iets oudere groep, niveau 2, zijn er ook meiden met de gouden medaille naar huis gegaan. N2-1, gefeliciteerd meiden! En als we dan weer een niveau omhoog gaan, naar niveau 3, hebben we nog meer meiden op de eerste plaats! Annemijn, Lot, Diede, Janne en Jasmijn van N3-2 gingen als ware kampioenen met kleren aan onder de douche, aten een patatje in het Sportcafé en sloten de dag af met een heerlijk ijsje bij La Bomba. En dan zijn we er nog niet. Niveau 5 team 2 heeft ook de kampioensschaal binnen gehaald. Wat hebben jullie het knap gedaan!

Jeugdkampioenen

Ook in de jeugd hebben de teams het dit seizoen ontzettend goed gedaan. Meerdere C-teams waren tot de laatste wedstrijd in de race voor het kampioenschap. Meiden C team 1 (MC 1) is het gelukt en hebben het seizoen afgesloten met de eerste plek. Ook bij de jeugd-spelers hebben de “oudste” meiden het ontzettend goed gedaan. Beide A-teams, MA 1 en MA 2, zijn kampioen geworden! We zijn ontzettend trots!

Met veel plezier volleyballen

De kampioenen hebben formidabel volleybal laten zien waar we ontzettend van hebben genoten. Om ze de gouden medailles te kunnen geven, is meer dan geweldig. Maar ook op alle andere teams zijn we ontzettend trots, want wat hebben we van ieders spel en plezier kunnen genieten. Wàt een seizoen!