Afgelopen zaterdag werd bij de volleybalvereniging ikwilvanmijnautoaf.nl/DeVoKo het 40-jarig jubileum gevierd. In de week voorafgaand werd bij het sportcomplex een boog geplaatst om alle bezoekers van het complex te laten weten dat de vereniging 40 jaar bestond.
Zaterdagmorgen startten de mini’s en C jeugd de ochtendactiviteiten. Er waren een vijftal spellen waar de ruim 100 deelneemstertjes hun talenten konden laten zien. Zo was er o.a. Ren Je Rot, een stormbaan, Chagrijn spel en (natuurlijk) beachvolleybal. Vooral van de stormbaan en het springkussen werd gretig gebruik gemaakt.

’s Middags was er een mix-toernooi voor de Senioren en A en B-jeugd. Een 8-tal teams namen het hier tegen elkaar op. Hoewel het erg gezellig was werd er hard gestreden voor elk punt.
Aansluitend was er een uitstekende BBQ van slager Jos Kappelhof. Hiervoor was veel belangstelling.

Tenslotte de feestavond voor eenieder die maar iets heeft met de vereniging. Leden, oud-leden, sponsoren, ouders etc.. Velen waren gekomen om gezellig met elkaar herinneringen op te halen aan ‘die goede oude tijd’ en/of plannen te maken voor de toerkomst. Verheugd stelde de organisatie vast dat er veel oud-leden, met name uit de heren- en dames 1 selectie aanwezig waren. Zelfs leden van de vroegere vereniging Syrphus en een enkel oud DVC- lid had de weg gevonden naar het gezellige terras bij het beachveld van de vereniging. Voorzitter Inge oude Nijeweme  zette Peter Sanders, Gé Bekker, Robert Heesink, Rob Blokhuis, Jos Groener, Leo Blokhuis en Mariët ter Doest in het zonnetje vanwege hun 40-jarige lidmaatschap. Zij zijn dus vanaf het begin lid van de vereniging.

Op de foto’s een impressie.