Zaterdag 25 februari heeft de jeugd van TiMaX-DeVoKo zich fantastisch laten gelden tijdens de halve finales NOJK (Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen)! Maar liefst drie van de vier teams zijn door naar de finales van de NOJK op 8 april 2023. Op Paaszaterdag wordt in vier leeftijdscategorieën gestreden om de titel Nederlands Kampioen.

Enthousiast begonnen alle teams zaterdag 25 februari aan de halve finales NOJK. De teams van TiMaX-DeVoKo streden mee in de regio Noord poule. Er waren vier categorieën (MA-MB-MC en CMV). Alleen de beste twee per categorie kregen een plek in de finale met de beste acht van Nederland op 8 april. Na bloedstollende kruisfinales voor alle teams wisten zowel MA, MC alsook CMV een plek in de landelijke finales te bemachtigen. Wat een prachtig volleybal op hoog niveau werd hier gespeeld. Het was genieten voor het publiek dat in grote getalen aanwezig was in de verschillende sporthallen.

Een geweldige, sportieve prestatie! In drie van de vier categorieën meestrijden naar de landstitel bij de Nederlandse Open Jeugd Kampioenschappen op 8 april. Heel veel succes gewenst!

Klik hier voor het speelschema!Team Meiden A:
Liv – Isabel – Maud – Lot – Lara – Evi – Pien – Minke – Nieke en Guusje
Coach: Johan en Daniek


Team Meiden C:
Femke – Liske – Amber – Jade – Amber – Yvette – Lieke – Wies – Luna – Liz – Doutze en Dize
Coach: Pim en Laura


Team CMV:
Bente – Lisa – Imke – Marre – Roos – Tess – Maud en Lieke
Coach: Iris en Ruth