Esmee Wanink, Evi Dercksen, Lara Westerhof en Puck Temmink zijn dit jaar begonnen met volleyballen en direct is het raak! KAMPIOEN!!

Het begon allemaal 6 oktober in Rossum in een heel groot stadion, zoals de meiden het zelf noemden. 1 overwinning en 1 nederlaag was het eerste resultaat. Ze moesten nog even wennen aan elkaar, maar de week erop in de Lutte werd de zegereeks ingezet met 2 klinkende overwinningen op Rosstars en het 2e team van TiMaX/DeVoKo. Met heel veel plezier vingen ze de ballen en met groot gemak gooiden ze de ballen weer over het net.

De 3e wedstrijd in Losser was hun beste wedstrijd met 2 keer 6-0! De meiden waren supergoed,  werden steeds enthousiaster. De ballen werden gevangen in alle hoeken van het veld en enkele van de meiden gleden zelf met bal en al onder het net door. Wat een inzet!

De weken daarna werd de zegereeks voortgezet en vorige week waren ze zelfs al officieus kampioen. Afgelopen zaterdag was 1 gewonnen set genoeg voor het kampioenschap. De tribune zat goed vol met ouders en opa’s en oma’s en de spanning was hoog bij de kleine dames. Maar het was meteen raak tegen Rosstars. 5-0 en het kampioenschap was binnen! Daarna was de focus even verdwenen, maar nadat we ze vertelden dat er patat klaar stond (om 10:30 uur!) na nog 1 overwinning werd ook de laatste wedstrijd gewonnen tegen de Lutte!

Super gedaan meiden en veel plezier in de 2e helft van de competitie!