Op dit moment zijn is de Nevobo druk bezig met het maken van de concept poule-indelingen voor de seniorenteams en het plannen van de kwalificatietoernooien. Zodra de programma’s van de kwalificatietoernooien klaar zijn zullen deze ook weer aan ons worden verstuurd. Het is de planning de programma’s van de kwalificatietoernooien deze week te versturen. De concept poule-indelingen van de senioren zullen voor 1 juni worden gepubliceerd.

Mbt. de kwalificatietoernooien moeten deelnemers er rekening houden met de hele dag volleyballen en dat de locaties waar de teams zullen spelen volgende week bekend worden gemaakt via de wedstrijdsecretarissen. Deze locaties zullen verspreid liggen door de hele regio Oost. Voor vragen kun je terecht bij het secretariaat of wedstrijdsecretariaat. (competitie@devoko.nl)

De Nevobo doet haar best  om ons zo snel mogelijk de programma’s van de kwalificatietoernooien te kunnen sturen en de concept poule-indelingen voor de senioren voor 1 juni te kunnen publiceren.