Technische commissie

 

Technische Commissie

De Technische Commissie (TC) is verantwoordelijk voor het technische beleid voor alle teams van de vereniging. De TC zorgt voor zaken zoals het indelen van teams, trainingsschema, het coördineren van trainers, coaches en andere begeleiding. Maar ook het opleiden van trainers, het selecteren en scouten van talentvolle spelers, aanwezig zijn bij eventuele teambesprekingen en het bewaken van de technische lijn behoort tot hun taak. Geregeld heeft de Technische Commissie met de teams, trainers en coaches een tussentijdse evaluatie om te kijken hoe het allemaal gaat. Ter ondersteuning wordt hiervoor een vragenlijst gebruikt, waarmee ook vooruit wordt gekeken na het nieuwe seizoen. Aan het eind van het seizoen word door de Technische Commissie een nieuwe voorlopige teamindelingen gemaakt. Het betreft eerst een voorlopige indeling omdat zowel aan het eind als aan het begin van het seizoen vaak nog wijzigingen voordoen.

 

Organisatie TC

Binnen DeVoKo hebben alle TC-leden een coördinerende rol naar de teams, waarbij ieder lid een deel van de teams onder zijn/haar hoede neemt. Dit wordt aangestuurd door de voorzitter van de Technische Commissie, Laura Behrens.

Voorzitter TC: Laura Behrens
Secretaris TC: Nicol Berning 

Technisch Coördinator Prestatie teams senioren; Pim op de Weegh
Technisch Coördinator Overige senioren teams; Quinty Teggeler

Technisch Coördinator Prestatie teams jeugd; Laura Behrens
Technisch Coördinator Overige jeugdteams; Jort Johannink

Technisch Coördinator Mini’s/CMV; Iris Blokhuis

 

Heb je nog vragen of iets te melden, dan kun je contact opnemen met de technische commissie door een mailtje te sturen naar tc@devoko.nl.