Speelster van de week

Elke zaterdag heeft dames 1 een mini van de week. We doen ons best om alle mini’s aan bod te laten komen.

Is jouw dochter mini van de week? Daarvoor zouden wij graag een stukje over en geschreven door jouw dochter ontvangen voor in het wedstrijdboekje, denk aan team, hobby’s e.d. Ook graag even een foto meesturen, dit staat wel zo leuk. De stukjes tekst ontvangen we graag uiterlijk de woensdag voor de wedstrijd, voor 18:00 uur. Dit kan verstuurd worden naar het mailadres: dames1@devoko.nl.

De wedstrijd van dames 1 begint om 17.30 uur. De mini wordt om 16.00 verwacht in de vergaderzaal in de Dorper Esch en let op: in sportkleding! Daar heeft de mini de tijd om een aantal vragen te stellen aan (de speelsters van) dames 1. Schrijf van te voren al een aantal vragen op. Na het vragen rondje is het tijd voor de voorbespreking waar de mini ook bij mag zijn.

Rond 16:30 zal de mini samen met dames 1 naar het veld gaan. We zullen dan met de warming-up beginnen en ook mag de mini de eerste opslag doen. Daarna kan de mini de wedstrijd van dames 1 vanaf de bank, bij de speelsters van dames 1, bekijken. Na de wedstrijd is er nog tijd om gezellig met dames 1 wat te drinken in de kantine.

Opa’s, Oma’s, broertjes, zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, ooms en tantes, ouders, iedereen is welkom, dus nodig vooral zoveel mogelijk mensen uit om ook te komen kijken!

Veel plezier! Groetjes en tot snel, Dames 1