Publicatie commissie

Publiciteit & Media
De publiciteit en media van DeVoKo is in handen van de communicatie commissie. Zij is verantwoordelijk voor alle publicaties die voor en door DeVoKo worden gedaan. Wil je een leuk stukje schrijven over jouw teamprestaties? Lever het in bij de Publicatie Commissie en het wordt op de website geplaatst, in de nieuwsbrief gezet of doorgestuurd naar de Dinkelland Visie. Je kunt stukjes altijd aanleveren bij communicatie@devoko.nl

 

Organisatie leden Publicatie Commissie
De Publicatie commissie ontvangt graag informatie van haar leden om te communiceren. Dus heb je een leuk verslag van een wedstrijd, een activiteit die je hebt gedaan of iets anders waarvan jij denkt dat het leuk is te delen binnen heel DeVoKo? Stuur het naar pc@devoko.nl en zij gaan het voor je plaatsen.

 

Regionale media

De publicatie commissie staat in contact met de diverse regionale media. Wil je dus graag een bericht in één van onderstaande mediakanalen, stuur dan een berichtje (tekst en foto) naar communicatie@devoko.nl, zij sturen wekelijks een persbericht naar relevante kanalen. 

1. Beleef Noordoost Twente
2. Dinkelland Visie
3. Vizier Op Volleybal (http://www.vizieropvolleybal.nl/)
4. de Nieuwe Dinkellander
5. RTV Oost
6. Twente FM.
7. Twentsche Courant Tubantia en

8. Weekkrant Noordoost Twente

Publicaties voor Dinkelland Visie en weekkrant Noordoost Twente uiterlijk zondagavond 18:00 uur naar pc@devoko.nl. Kampioensverslagen rechtstreeks naar de Dinkellandvisie sturen met kopie naar pc. (mail@vanbarneveld.nl)

Op deze manier kunnen we onze vereniging op een leuke manier gaan promoten. Immers, we zijn trots op onze club en willen dat ook graag vertellen. Heb je zelf ook goede ideeën en/of wil je helpen?  Neem even contact met ons op.

Wil je specifiek iets in de online nieuwsbrief of heb je daar vragen over, dan kun je mailen naar nieuwsbrief@devoko.nl

Organisatie:

Persberichten en website: Communicatie Commissie  (communicatie@devoko.nl)
Online nieuwsbrief: Communicatie Commissie (communicatie@devoko.nl)
Dames 1 berichten: Dames 1

communicatie@devoko.nl