Jeugd activiteiten commissie

Jeugdactiviteiten Commissie
Naast een Activiteiten Commissie is er voor de mini’s en jeugd een aparte activiteiten commissie opgericht. Zij coördineren allerlei leuke activiteiten voor de jeugdspelers van DeVoKo. Zo gaan de mini’s eens per jaar op kamp, wordt sinterklaas elk jaar gevierd en willen wij ook graag aanwezig zijn bij de verschillende festiviteiten in het dorp zoals bijvoorbeeld het beachvolleybaltoernooi. Maar ook het bekende ouder-kind toernooi heeft een vaste plaats op de agenda gekregen. En vergeet niet de bakleverworsten actie die al jaren in november wordt georganiseerd. Op deze manier haalt de jeugd van DeVoKo heel wat geld op, zodat er weer leuke dingen georganiseerd kunnen worden voor de hele club.

Organisatie Jeugdactiviteiten Commissie
Twee keer per jaar vergadert de jeugdactiviteiten commissie. Tijdens de vergaderingen worden alle activiteiten besproken en nieuwe data vastgelegd. Zodra de data bekend zijn van alle activiteiten, worden deze in de ‘Agenda-Activiteiten’ op onze site vermeldt.

Kijk in de kalender voor een actueel overzicht van de jeugd-activiteiten:  

https://www.devoko.nl/planning-agenda/

 

Leden:

Voorzitter JAC: Linda Horsthuis
Coördinatoren: Mirella Boswerger –  Kitty van Beesten – Rian Pikkemaat – Monique Wassink – Hetty Grashof – Evelien Rademaker – Carine Tenniglo – Danielle Zekhuis – Ivanka Zuidendorp

mini-activiteiten@devoko.nl