Communicatie commissie

Communicatie Commissie
In 2018 is er een nieuwe commissie opgericht binnen DeVoKo, de Communicatie Commissie. Deze commissie heeft een coördinerende rol en heeft als taak alle communicatie die er is  binnen Devoko in goede banen te leiden. Waar kan ik info vinden over trainingen, wedstrijden, toernooien, maar ook hoe zorgen we ervoor dat alle informatie die van belang is bij de juiste mensen terecht komt. Deze commissie zal daarbij nauw gaan samenwerken met het bestuurd en alle commissies binnen de vereniging. Daarnaast zal de CC ook helpen bij het invullen van de verschillende vacatures die er binnen de diverse commissie binnen DeVoKo nog vacant zijn.

Het eerste project van de Communicatie Commissie is een representatieve en goed werkende website voor DeVoKo op te zetten. Een website waar de juiste informatie opstaat voor wat betreft wedstrijden, schema’s, data en algemene informatie over DeVoKo. Het resultaat zie je hier. Maar de CC zal niet achterover leunen. Zij zal blijven investeren in een optimaal werkende website en communicatie binnen de vereniging. Daarvoor is hulp van onze leden natuurlijk altijd welkom. Dus heb je opmerkingen of aanvullingen op de website of andere communicatie uitingen of wil je graag een rol vervullen binnen een commissie, laat het weten en stuur een mailtje naar communicatie@devoko.nl

Organisatie Communicatie Commissie
Binnen de Communicatie Commissie zijn een aantal leden actief om informatie te delen met de andere commissies, alle leden tijdig te voorzien van juiste informatie en van onze vereniging een enthousiaste club te maken waar het fijn is om te sporten.

Voorzitter CC: Ivanka Munsterhuis
Coördinatoren: Martin Koop – Henrike Oude Ophuis – Marlies Meinders – Kitty Froeling – Merle Roetenberg

communicatie@devoko.nl