Communicatie commissie

Communicatie Commissie
Sinds 2018 is de Communicatie Commissie binnen Devoko actief. Deze commissie heeft een coördinerende rol en als taak alle interne en externe communicatie die er is  binnen Devoko in goede banen te leiden. Waar kan ik info vinden over trainingen, wedstrijden, toernooien, maar ook hoe zorgen we ervoor dat alle informatie die van belang is bij de juiste mensen terecht komt. Deze commissie zal daarbij nauw gaan samenwerken met het bestuur en alle commissies binnen de vereniging. Daarnaast zal de CC ook helpen bij het invullen van de verschillende vacatures die er binnen de diverse commissie binnen DeVoKo nog vacant zijn.

Voor een juiste rolverdeling is de commissie in twee projectgroepen verdeeld;

Interne communicatie: De communicatie binnen de vereniging. Oa vacatures binnen commissies, vrijwilligers, jaarlijks bezoek commissies, communicatie en afspraken tussen commissies, inventariseren behoeftes binnen de vereniging, opzet nieuwe projecten, beleidsplan, etc.  (Martin – Marleen en Marlies) 

Externe commmunicatie: De communicatie naar de leden en naar buiten de vereniging. Oa de website, de nieuwsbrief, flyers, persberichten, communicatieplan, etc. (Ivanka – Henrike – Merle)

 

De Communicatie Commissie blijft investeren in een optimaal werkende website en communicatie binnen de vereniging. Daarvoor is hulp van onze leden natuurlijk altijd welkom. Dus heb je opmerkingen of aanvullingen op de website of andere communicatie uitingen of wil je graag een rol vervullen binnen een commissie, laat het weten en stuur een mailtje naar communicatie@devoko.nl

 

Organisatie Communicatie Commissie
Binnen de Communicatie Commissie zijn een aantal leden actief om informatie te delen met de andere commissies, alle leden tijdig te voorzien van juiste informatie en van onze vereniging een enthousiaste club te maken waar het fijn is om te sporten.

Voorzitter CC: Ivanka Munsterhuis
Coördinatoren: Martin Koop – Henrike Oude Ophuis – Marlies Meinders – Marleen Bosch – Merle Roetenberg

communicatie@devoko.nl