Communicatie commissie

Communicatie Commissie
De Communicatie Commissie binnen DeVoKo heeft een coördinerende rol en als taak alle interne en externe communicatie die er is  binnen de vereniging in goede banen te leiden. Bijvoorbeeld waar je info kan vinden over trainingen, wedstrijden en toernooien. Maar ook zorgen we ervoor dat alle informatie die van belang is bij de juiste mensen terecht komt. Deze commissie zal daarbij nauw gaan samenwerken met het bestuur en alle commissies binnen de vereniging. Daarnaast zal de CC ook helpen bij het invullen van de verschillende vacatures die er binnen de diverse commissie binnen DeVoKo nog vacant zijn.

Voor een juiste rolverdeling is de commissie in twee projectgroepen verdeeld;

Interne communicatie: De communicatie binnen de vereniging. O.a. vacatures binnen commissies, vrijwilligers, jaarlijks bezoek commissies, communicatie en afspraken tussen commissies, inventariseren behoeftes binnen de vereniging, opzet nieuwe projecten, beleidsplan, etc. 

Externe commmunicatie: De communicatie naar de leden en naar buiten de vereniging. Oa de website, de nieuwsbrief, flyers, persberichten, communicatieplan, etc. 

 

De Communicatie Commissie blijft investeren in een optimaal werkende website en communicatie binnen de vereniging. Daarvoor is hulp van onze leden natuurlijk altijd welkom. Dus heb je opmerkingen of aanvullingen op de website of andere communicatie uitingen of wil je graag een rol vervullen binnen een commissie, laat het weten en stuur een mailtje naar communicatie@devoko.nl

Publiciteit & Media
De publiciteit en media van DeVoKo is in handen van de communicatie commissie. Zij is verantwoordelijk voor alle publicaties die voor en door DeVoKo worden gedaan. Wil je een leuk stukje schrijven over jouw teamprestaties? Lever het in bij de CC en het wordt op de website geplaatst, in de nieuwsbrief gezet en/of doorgestuurd naar de Dinkelland Visie. De CC ontvangt graag informatie van haar leden om te communiceren. Dus heb je een leuk verslag van een wedstrijd, een activiteit die je hebt gedaan of iets anders waarvan jij denkt dat het leuk is te delen met DeVoKo? Je kunt dit altijd aanleveren bij communicatie@devoko.nl.

 

Regionale media

De CC staat in contact met diverse regionale media. Wil je graag een bericht in één van onderstaande mediakanalen, stuur dan een berichtje (tekst en foto) naar communicatie@devoko.nl. Zij sturen wekelijks een persbericht naar relevante kanalen. 

1. Beleef Noordoost Twente
2. Dinkelland Visie
3. Vizier Op Volleybal (http://www.vizieropvolleybal.nl/)
4. de Nieuwe Dinkellander
5. RTV Oost
6. Twente FM.
7. Twentsche Courant Tubantia

8. Weekkrant Noordoost Twente

Publicaties voor Dinkelland Visie en weekkrant Noordoost Twente uiterlijk zondagavond 18:00 uur naar communicatie@devoko.nl. Kampioensverslagen rechtstreeks naar de Dinkelland Visie sturen met kopie naar pc. (mail@vanbarneveld.nl)

Op deze manier kunnen we onze vereniging op een leuke manier gaan promoten. Immers, we zijn trots op onze club en willen dat ook graag vertellen. Heb je zelf ook goede ideeën en/of wil je helpen?  Neem even contact met ons op.

Wil je specifiek iets in de online nieuwsbrief of heb je daar vragen over, dan kun je mailen naar communicatie@devoko.nl

 

Persberichten en website: Communicatie Commissie  (communicatie@devoko.nl)
Online nieuwsbrief: Communicatie Commissie (communicatie@devoko.nl)
Dames 1 berichten: Dames 1

 

Organisatie Communicatie Commissie
Binnen de Communicatie Commissie zijn een aantal leden actief om informatie te delen met de andere commissies, alle leden tijdig te voorzien van juiste informatie en van onze vereniging een enthousiaste club te maken waar het fijn is om te sporten.

Voorzitter CC: Noortje Klein Willink
Coördinatoren: Daniek Scholten – Marleen Bosch – Merle Roetenberg

communicatie@devoko.nl