De TC is weer druk bezig geweest om voor volgend seizoen de teamindelingen rond te krijgen. Hieronder vind je de voorlopige teamindelingen 2019-2020 én het trainingsschema tot de zomervakantie. Een paar kleine toevoegingen:

  • De trainingen starten weer na de meivakantie, in de week van 6-12 mei.
  • De senioren trainen tot de zomervakantie nog in de oude samenstellingen. De dames 1 selectie bestaat uit 20 dames, waarvan er dus maximaal 8 bij andere teams moeten worden ingedeeld voor volgend seizoen. Hierdoor is het niet mogelijk om op dit moment de nieuwe selecties te publiceren. We hopen hier zo snel mogelijk meer duidelijkheid over te geven.
  • De jeugdteams die hoofdklasse toernooi spelen worden verwacht ZATERDAG 25 MEI hiervoor beschikbaar te zijn.
  • Omdat de Dorper Esch sinds deze week gesloten is, hebben wij als TC erg moeten puzzelen om iedereen een plekje in het trainingsschema te geven. Elk team zal voor de maand mei dan ook concessies moeten doen. Zien jullie absoluut geen enkele mogelijkheid om op de aangegeven dag of tijd te trainen, maak dit dan uiterlijk 3 mei kenbaar aan de TC: tc@devoko.nl. Hierna kunnen er sowieso geen wijzigingen meer worden aangebracht in het schema.
  • Na de zomervakantie wordt het trainingsschema opnieuw opgesteld. Alle trainers zullen een mail ontvangen waarin zij hun wensen voor volgend seizoen kenbaar kunnen maken.
  • STA JE NIET TUSSEN DE SELECTIES? Dan heb je waarschijnlijk bij de TC aangegeven volgend seizoen te stoppen. Wil je toch door blijven volleyballen of sta je er om een andere reden niet tussen? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje: tc@devoko.nl.
  • Er wordt de hele maand mei getraind. In juni zijn er in principe géén trainingen meer. Als er teams zijn die nog langer door willen trainen, dan kunnen zij dit via een mailtje kenbaar maken: tc@devoko.nl.

 

Teamindeling mini’s

Teamindeling jeugd (A-B-C)

Teamindeling senioren

Trainingsschema mei 2019